Fläktarna har gått som smör i sommarvärmen. Av någon anledning så väntar vi in i det sista, när värmen väl har slagit till, med att köpa oss lite svalka. Det är lite som om att vi tänker att årets juni, juli, augusti säkert kommer att vara mer som oktober, november, december när det kommer till temperaturen.

Även om fläktar kan vara ett bra sätt att hålla temperaturen nere hemma, så vet alla hur detta inte stämmer i bilen. Testa att brassa på fläktarna, bara fläktarna, på högsta blås när du kör omkring på vägarna i 25-gradig värme. Det är nästan så att du kan steka ägg inne i bilen. Det händer helt enkelt inte så mycket med luften om man bara kör på fläktarnas kraft.

Prisa därför köldgudarna för AC:n! Ja man borde rentav belöna uppfinnaren/uppfinnarna med Nobels fredspris i efterhand. För vem blir inte (extra) irriterad på sin familj på en långresa där man sitter och svettas tillsammans i en bil?
Svalka är världens bästa fredsavtal.

Är det så att familjesämjan i Volvon ändå tryter, trots AC, så kan det bero på att det är dags att fylla på AC-behållaren.
Styr din Toyota, Hyundai eller Renault mot R/T bilverkstad och fyll på din AC i Skärholmen.
Här hittar du Thomas och Roffe som med sin gemensamma rutin och utrustning inte bara kan se till att bilen är sval, utan även rullar utan några problem.

R/T Bilverkstad är en allbilsverkstad som grundades för elva år sedan, och servar just din bil efter tillverkarens rekommendationer. Behöver något på ditt fordon bytas ut så kommer delarna från Verkstadspartner, som är en etablerad samarbetspartner till Bilia.
Det betyder att de nya delarna som monteras i din bil är av toppkvalitet.

Vill du rulla svalt, och säkert, på bilvägarna i sommar är det bara att höra av sig till Thomas och Roffe.