Ändra ditt utseende med fillers

21 februari 2023 Mimmi Källström

Ändra ditt utseende med fillers

Fillers är injicerbara ämnen som kan användas för att förbättra utseendet på ansiktsdrag som läppar, käklinje, näsa och kinder. De ger en subtil men märkbar förändring med snabba resultat. Fillers består av hyaluronsyra som förekommer naturligt i människokroppen och är säker att använda. På Linné Hudklinik är specialister på fillers i Stockholm och kan ge dig en personlig plan för att uppnå bästa möjliga resultat.

Mer volym i läpparna med fillers

Fillers kan användas för att skapa en mer ungdomlig, attraktiv form och fylligare läppar. Många människor upplever att läpparna tunnas ut med åldern, och med hjälp av fyllmedel kan du återställa lite volym i detta område utan att behöva operera. Fillers används också för andra behandlingar, t.ex. för att framhäva Amors båge eller jämna ut vertikala läpplinjer.

fillers stockholm

Forma och konturera näsan

Näsans form kan ändras med fillers för att skapa ett mer symmetriskt och estetiskt tilltalande utseende. Fillers kan vara en icke-invasiv lösning för personer som är missnöjda med näsans storlek eller form men som inte vill genomgå en operation. Dessutom kan fillers minska utseendet på näsans knölar och ger näsbryggan kontur.

Skapa en skarpare käklinje

Fyllmedel kan användas för att ge käklinjen mer volym och definition och skapa en mer kantig ansiktsform. Detta görs ofta i kombination med andra behandlingar som Botox eller hudvårdsprodukter för optimalt resultat. Behandlingen är säker och effektiv och kan hjälpa dig att få ett skarpare och mer skulpterat utseende.

Besök hos hudklinik

Under din konsultation kommer fördelarna och riskerna med att använda fyllmedel på dina individuella ansiktsdrag att diskuteras. Linné Hudklinik har kvalificerade behandlare och stor erfarenhet av att administrera behandlingar som är skräddarsydda för dig. De använder endast högkvalitativa produkter och ser till att din säkerhet är vår högsta prioritet under hela processen. Fillers är ett effektivt och säkert sätt att förbättra dina ansiktsdrag och skapa ett förbättrat utseende.

 

 

Fler nyheter