Behöver du och din partner återskapa gnistan? Eller lever du ensam och krograggen räcker inte riktigt till för att komma över din sexuella frustration? Eller är det helt enkelt så att du inte har möjlighet eller alternativ till mänsklig sexuell kontakt, eller kanske bara vill utforska nya saker med din kropp? Är du kanske rentav nybörjare och vill lära dig mer om hur din kropp fungerar och vad du kan göra med den? Då skulle du eller ni kunna prova en sexleksak. Många får stora och vilda fantasier bara av att höra ordet ”sexleksak”, men det finns garanterat någonting för alla oavsett fantasi.

 

Fundera ett varv

Ett par saker bör du dock fundera på innan du väljer just den sexleksaken som passar dig eller er bäst. Först och främst – vem är det som ska använda den? Ska ni använda den tillsammans eller tänker du flyga solo med din nya leksak? Det är såklart även relevant att väga in vilka kön man har och vilken erfarenhet man har av sexleksaker sedan tidigare. Du bör också fundera över vad du egentligen vill att den ska göra. Vill du bli penetrerad, vibrerad eller kanske en kombination?

 

 

Här finns tips

Sist men inte minst så finns det ju såklart även en prisbild att ta ställning till. En sexleksak kan bli din bästa leksak någonstans, till och med bättre än dina gamla Barbiedockor eller Action man-gubbar, men du måste ställa dig frågan hur mycket du är villig att spendera. Kanske kan det vara klokt att börja lite billigare om man är nybörjare för att sedan fortsätta utforska mer exklusiva och dyrare produkter med mer innehåll och funktioner. Surfa gärna in på learningpartner.se för att få lite tips och dina frågor besvarade. Där hittar du allt om sexleksaker och vad bör överväga innan man slår till.