Ersätt förlorade tänder hos tandläkare i Järfälla

11 mars 2022 Lily Hansen

editorial

Om man lever en effektiv livsstil kan det lätt vara så att olyckan är framme och man förlorar en eller ett par tänder. Till exempel så vet de som spelar ishockey eller håller på med kampsport hur lätt det kan hända att man förlorar ett par tänder. Sedan finns det också situationer där ett sjukt tandkött kan resultera i tandlossning.

Oavsett anledning till att man tappar tänderna så är det ingen rolig situation. Det kan påverka hela ens liv om man saknar tänder. Förtärandet av mat påverkas givetvis, men även ens sociala liv då man kanske håller igen med leendet vilket leder till sämre livskvalitet. ”Emotion is created from motion” som Tony Robbins säger.

Tandläkare i Järfälla har full koll på allt inom tandvård och det gäller inte minst att ersätta tänder genom tandimplantat. Dessa skräddarsys efter just dina specifikationer och fästs med hjälp av titanskruvar i käkbenet. Anledningen till att man använder titan är att det är den metall som har störst chans att växa ihop med skelettet.

 

Tandläkare 

Tandläkare i Järfälla kan allt inom tandvård, inte bara implantat

Det kan ju finnas mindre allvarliga lägen än att skaffa tandimplantat när man besöker sin tandläkare Järfälla. Dessa är experter på allt inom tandvård nämligen. Så alla kan lugnt söka sig till kliniken för en vanlig kontroll med rensning så det blir rent och snyggt i munnen. På en sådan kontroll så förebygger man framtida problem och får många goda råd om hur man ska vårda munnen.

Om man dricker mycket kaffe eller röker finns det tandblekning och skalfasader att ta till så att tänderna blir pärlvita igen. Och om tänderna är sneda kan man välja tandreglering och få ett rakt, snyggt leende som man visar upp för världen.

Låt inte tänderna hamna i baksätet. Besök din tandläkare i Järfälla idag.

Fler nyheter