Sedan långt, långt tillbaka har människor inrett sina hem i olika stilar. Det har nog mer eller mindre alltid funnits i vår natur att vilja göra ett hem ombonat och hemtrevligt. Hemmet ska kännas som en plats som vi gärna äter, vilar och umgås på . Som en plats man längtar hem till. För att få ett hem ombonat ska man inreda med det man tycker om. Inredningen är det som gör hemmet personligt. Utan möbler och inredningsdetaljer är hemmet som ett vitt papper som man behöver addera färg till. 

 

Att dekorera sitt hem väggdekaler är ett unikt sätt att smycka sitt hem på. Väggdekorationer kan visa vilka vi är och vilka intressen vi har. Med väggdekor kan man som det låter smycka väggarna men också kylskåp, dörrar och allt som man kan tänka sig. Här är det bara fantasin som sätter gränser. 

 

Sohu-shop har ett stort urval av väggdekorer och här kan man också skapa sin egna, personliga väggdekal. Nätbutiken har två olika typer av väggdekaler. De flerfärgade väggdekorerna trycks och sedan fungerar de som ett klistermärke som man sätter upp på väggen. De enfärgade som man vanligen kallar väggklistermärken består av en vinylfolie i grunden, eftersom detta material har visat sig vara det som håller längst när man använder sig av den här metoden. En annan fördel är att den är jätteenkel att sätta upp och man kan enkelt skapa väldigt små och fina detaljer med den. 

Väggdekoren skärs ut ur folie som kommer i stora rullar. Rullarna monteras i en speciell maskin som skär ut den valda designen. Resterande folie tas bort vilket gör att det valda motivet är det enda som finns kvar på bakstycket. Sohu-Shop har själva maskiner vilket gör att de kan tillverka alla dekorer själv. Därför kan de också garantera hög kvalitet på sina produkter. Alla dekorer kvalitetssäkras dessutom manuellt innan de skickas ut till kund, vilket är otroligt bra. 
Kika in hos sohu-shop.se/shop/vaggdekor-62s1.html och beställ väggdekor till ditt hem.