Malmös bredaste pumpservice

28 juni 2021 william eriksson

Som företag är det många som strävar efter olika epitet. Du vill arbeta på det bästa företaget eller det största. Reklam kan nämna ett företag som: företaget med den senaste teknologin. Eller: företaget som har flest nöjda kunder. Men vad sägs om att vara det bredaste företaget? Det är också något som du kan sträva efter att bli, och något som dina kunder kan komma att uppskatta mer än om du är störst.

Många företag och industrier har nämligen en stor mängd olika pumpar. Det innebär att det kan krävas flera olika företag som säljer en eller flera av varje typ av pump, samt dessutom står för installation, reparation och service. Tänk om du kan underlätta för dina kunder genom att ha så många olika pumpar på hyllan som möjligt? Då kommer dina kunder slippa ringa olika företag med olika kontaktpersoner för olika pumpar. Det kommer ge dig nöjda kunder!

 

Specialister på en produkt

Om det skulle bli din affärsidé så får du ändå inte glömma bort att du behöver ha specialistkunskap på alla de pumpar som du säljer. En kund som anlitar en pumpservice i Malmö får de bästa pumparna och den bästa hjälpen vid installation, reparation och service. Och det ska de fortsätta få. Men ni kan förstås ha alla specialister inom företaget ändå. En eller ett par som kan alla olika varianter av pumpar som ni säljer.

Hur viktiga är då pumparna för dina kunder? I många fall stannar hela produktionen om en pump går sönder, eller börjar bete sig konstigt. Det kan innebära att flödet plötsligt blir förändrat på ett sätt som skapar oreda överallt. Eller så kanske pumpen stöder någon annan funktion genom exempelvis nedkylning. Då kan det till och med bli farligt ifall pumpen slutar fungera, och risk finns för överhettning som brand eller till och med en eventuell explosion. 

Fler nyheter