Prova på tantramassage i Göteborg

24 mars 2021 jonas olsson

Dagen börjar med en meditation, är det fint väder går man gärna ut och sätter sig. Fåglars kvitter, vinden som låter och total tysthet från andra människor. Där är det perfekt att börja sin morgonmeditation. Dagar då det ska bli en himmelsk soluppgång går man upp extra tidigt, allt för att fyllas av extra energi. 

Under meditationen fokuseras det på andning och att bli ett med sitt inre. När man är ett med sitt inre lär man sig uppskatta även de små sakerna. Små saker som att solen skiner, att fåglarna kvittrar, vattnet som forsar. Medan människor omkring dig känner stressen inför deras möten, står du där. Stadigt, det är du och ditt inre, tillsammans utgör det ett lugn. 

Hur når man sitt inre?

Mindfulness är något fler blir rekommenderade att testa. Har man problem med ångest eller stress kan detta hjälpa en att bli fokuserad. Att ha tålamod när man stressar, försöka andas och hitta sitt tålamod. Istället för att se problem, se lösningar – var positiv. Hitta något som du är tacksam för varenda dag. Det finns alltid saker att uppskatta i livet. 

Försök att inte låta livet stoppa dig. Du vågar göra det och framförallt, du klarar att göra det. Lev ditt liv fullt ut varenda dag. Låt dig dagligen få lugna och tysta stunder där det bara är du, din andning och dina tankar. 

Ta vara på livet

Fortsätt börja dagen med meditation. Låt tystheten skölja över dig. Yoga är ett bra sätt att komma i kontakt med sin kropp på. Det finns yoga för träning, men även för meditation. Gå på tantramassage göteborg, en massage där du får en lätt men intensiv massage. Beröringen hjälper dig att komma i kontakt med ditt inre. Massagen är något du kan ta med dig och även göra på en partner eller vän. 

Fler nyheter