Har du en efterlängtad semesterresa inbokad? Lyllos dig. Testa att tjuvstarta ledigheten lite tidigare och inled med en hotellnatt nära flygplatsen. Slipp stress och logistik på avresedagen – vakna istället upp utvilad och njut av en härlig hotellfrukost innan det är dags för avresa. Reser du från Stockholm är Park Airport Hotel ett utmärkt hotell nära Arlanda flygplats med både egen långtidsparkering och smidig transport till inrikes- och utrikesterminalerna. Atmosfären på en flygplats och känslan av att vara på väg någonstans är båda svårslagna, så varför inte dra ut på allt lite extra och spendera några ytterligare timmar där precis på tröskeln till världens allra härligaste destinationer.

 

Gör det bästa av långdragna väntetider

Flyg må vara världens mest moderna transportmedel, men trots det flyter det inte alltid helt smärtfritt. Inställda och försenade flyg är vardagsmat för resvana vagabonder, veckopendlare och förväntansfulla semesterfirare. Att spendera natten på en flygplats med många timmars väntan är ingen hit, inte ens om du lyckas knipa en ledig soffa eller fåtölj att slumra en stund i. Gör dig själv en tjänst och checka in på ett hotell i närheten av flygplatsen istället. Unna dig några timmars ordentlig skönhetssömn, ladda med en smarrig frukost och anländ på flygplatsen igen precis i lagom tid innan avgång. 

Smart och prisvärt

Planerar du en tripp till Stockholm? Missa då inte Uppsala när du ändå är i krokarna! Boka hotell nära Arlanda för ett ypperligt läge precis mellan de två städerna. Tack vare att flygplatshotellen inte ligger mitt i smeten, kan du enkelt hitta ett riktigt bra rum till ett betydligt rimligare pris än inne i city. Naturen omkring är vacker och bjuder på många sevärdheter och guldkorn, och dessutom är Arlanda också knutpunkt för många busslinjer, tåg och taxi vilket gör det till en perfekt utgångspunkt för sightseeing. Och sist men inte minst – blir du sugen på att dra vidare är världen inte många meter bort.