Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Att tillföra konst till hemmet gör det mer levande. Om du har stora väggar som gapar tomma är det perfekt att fylla dem med stora, vackra tavlor för att göra hemmet komplett.

På Mynewart finns många, otroligt vackra målningar att välja bland, både de som formligen exploderar i färger och de med mer dämpade. Det finns dessutom många olika storlekar att välja bland. Men de stora, abstrakta målningarna sticker ut lite extra bland alla. Storleken på de större tavlorna är 160 cm bred och minst 80 cm hög, men du har även möjlighet att beställa en större målning i det storlek du vill ha.

Tavlorna är dessutom billiga med tanke på att de är oljemålningar som är handmålade av duktiga konstnärer. Alla tavlor är målade på en duk av mycket hög kvalité som är uppspänd på en kraftig ram, så det är bara att hänga upp tavlan på väggen när du får hem den.

 

Bland de stora målningarna finns förutom de abstrakta motiven, som är en modern konstform, även motiv på djur och natur. Här finns också tavlor i grupp, där motivet endast är ett, men återges på flera tavlor. De placeras bredvid varandra på väggen med lite mellanrum och skapar ett vackert samspel.

Stora tavlor är något man inte ser överallt och är därför unikt. En stor tavla kan bli ett vackert blickfång, där du kan låta någon av tavlans färg komma igen i den övriga inredningen.

Det är dessutom enkelt att beställa tavlor på nätet och du har gratis frakt oavsett hur många tavlor du beställer. Leveranstiden är mellan 2-4 arbetsdagar förutom en del stora tavlor, där det kan ta några extra dagar. Du har också en returrätt på 30 dagar, vilket ger dig möjlighet att i lugn och ro betrakta den nya tavlan innan du bestämmer dig.