Dansk design och funktion

26 juli 2019 jonas olsson
Dansk design och funktion

Designföretaget Menu grundades i Danmark år 1976 och har sedan start berikat inredningsvärlden med sina smarta lösningar, vackra detaljer och minimalistiska utföranden. Dansk design har alltid spelat i en liga för sig, och produkterna från Menu är verkligen inget undantag. Med en sällsynt känsla för smarta detaljer och en enkel men tydlig filosofi om att skapa okomplicerade inredningsprylar av hög kvalitet, har Menu intagit en tydlig plats på marknaden med produkter som är lätta att känna igen. Med inredning från Menu blir både livet och hemmet lite smartare och lite vackrare, helt enkelt. 

 

 

Lys upp med stil

Kärleken till färg, form och funktion fungerar som Menus idéspruta och företaget tillverkar idag alltifrån möbler och textilier till små inredningsdetaljer och belysning. Och just belysning är kanske ett av Menus allra starkaste kort. Enkel men genialisk design, hög kvalitet och riktigt behagligt ljus är utmärkande för Menus lampor och det är lätt att förstå varför man kan skymta dem i var och varannan inredningstidning. Billiga är de såklart inte, men för den som uppskattar kvalitet och kaxigt moderna men samtidigt tidlösa lampor, är de väl värda investeringen. Är du kanske på jakt efter ny belysning? Satsa på skandinavisk design och låt en Menu lampa lysa upp tillvaron. 

 

I fönstret, i taket eller på väggen?

Varför fokusera på endast en typ av lampor när man kan tillverka flera? Menu sparar inte på krutet någonstans, de vill erbjuda många olika sorters smarta lampor för en modern livsstil – och det gör de med bravur. Oavsett om du söker en vägglampa till hallen, en taklampa ovanför matbordet eller ett par fönsterlampor till vardagsrummet, presenterar Menu ett riktigt vasst utbud att välja bland. Spetsa till ditt hem med cool, dansk design och beställ hem en lampa från Menu. Du hittar dem hos t.ex. AndLight och alla andra inredningsbutiker med bra koll på läget.

Fler nyheter