I en tid då allt fler arbetar hemifrån så har även besvär med nacke och rygg ökat. Att sitta vid sitt köksbord och jobba kan påverka kroppen negativt eftersom platsen inte är avsedd för arbete egentligen. Hårda stolar som inte igår att justera är sällan det bästa för kroppen, åtminstone då det handlar om att man sitter där 8-9 timmar om dagen istället för 30-60 minuter under måltiderna. Det är därför klokt att investera i en bra stol till hemmakontoret.

Marknadens bästa kontorsstolar

Herman Miller är ett företag som tillverkar några av de bästa kontorsstolarna i världen. Förutom att de tillverkar stolar som är ergonomiska och formar sig efter kroppen så produceras de dessutom med omtanke av miljön och är av högsta kvalitet. En Herman Miller stol går att justera på många olika sätt så att den kan anpassas precis efter egna behov. En sådan kontorsstol blir en investering i kroppen, men det kan såklart alltid vara trevligt att hitta bästa priset.

De bästa stolarna till bästa priserna

Hos Valueshop går det att hitta riktigt förmånliga priser på Herman Miller stolar, som annars kan göra ett stort hål i plånboken. Anledningen till att de kan erbjuda så bra priser är för att kontorsstolarna inte är splitternya, men fortfarande fungerar lika bra som att de vore det.

Välj mellan olika klasser

Hos Valueshop går det att välja mellan två klasser: Premium Refurbished och Upcycled. En Premium Refurbished har varit använd tidigare men har genomgått en grundlig 5-stegs refurbish-process så att den framstår i stort sätt som ny med alla originaldelar. En Upcycled är den absolut billigaste varianten du kan hitta, den är fullt funktionsduglig men kan ha små märken efter användning eftersom endast de funktionella delarna blir testade innan stolen skickas.

Ta hand om kroppen, köp en riktigt bra kontorsstol idag.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>