När man jobbar som hantverkare är det viktigt att vara strukturerad och ha allt klart för sig. Genom bra planering sparar man mycket tid. Förutom att få med sig rätt material och verktyg ut till kunderna ska man också se till att ha med sig tillräckligt med täckmaterial om det behövs i yrket men även säckar och annat för att kunna hålla snyggt och städat runt om sig. Att ha städat under arbetets gång ger kunden ett bra intryck och dessutom blir det enklare när man slutfört jobbet och ska köra slutstädningen, då det går mycket snabbare att köra slutstädningen. 

Om man är hantverkare som letar byggfolie i Stockholm finns en firma att vända sig till som har ett bra utbud av emballage och förbrukningsmaterial. Företaget Gert Falk Emballage håller till i södra Stockholm, på ett ställe som heter Jordbro. Här har de sitt lager men kan snabbt leverera till hela Stockholm och även till övriga delar av landet.

Att få sådana här saker levererade till arbetsplatsen eller till firman brukar underlätta mycket då man själv slipper åka och hämta eller skicka anställda som ska göra det. Det är tidskrävande och det är tid som man annars kunde ha lagt på själva utförandet av jobbet. 

 

 

Företaget både tillverkar och säljer emballage av polyeten. I deras fabrik extruderar de plastfilm som de sedan omvandlar efter deras kunders önskemål. PE slang, säckar, påsar och täckfolie är bara några exempel  av alla de produkter som de tillverkar. Här kan de erbjuda kundanpassade lösningar både vad det gäller utformning som storlek me också kvalitet på produkterna. Förutom det har de också ett brett sortiment av standardprodukter.

Flertalet av deras produkter tillverkas även med VCI, Antistat och UV-skydd, utifrån kundernas önskemål. Företaget är en flexibel tillverkare som både erbjuder korta ledtider och leveranser som kommer på utsatt tid.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>